فلافل یه غذای معروف عربی هست که به دلیل خوشمزه و سالم و ارزان بودنش در همه دنیا معروف شده. روش های مختلفی برای طبخ فلافل وجود داره که خب نتایج متفاوتی از این غذا رو به همراه دارن. در اینجا سعی کردم بهترین و عمومی ترین دستور فلافل رو در اختیارتون بذارم. این دستور ترکیبی از انواع توصیه هایی هست که از افراد مختلف خوندم و شنیدم. شما هم میتونید به دلخواه خودتون، مخصوصا در استفاده از ادویه ها تغییرش بدید و مواردی رو حذف یا اضافه کنید ولی توصیه میکنم اصول کار رو رعایت کنید که فلافلتون بافت مناسبی داشته باشه.

مواد لازم برای تهیه فلافل

  • نخود 200 گرم
  • پیاز یک عدد متوسط
  • جعفری نصف استکان
  • سیر 2 حبه
  • فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز 1/2 قاشق چای خوری
  • زیره سبز 1/2 قاشق چای خوری
  • تخم گشنیز 1 قاشق چای خوری
  • نمک به مقدار لازم
  • آرد نخودچی 1 قاشق غذاخوری

آشپزباشی قاشق ,فلافل ,چای ,رو ,خوری ,فلفل ,قاشق چای ,چای خوری ,2 قاشق ,1 2 ,1 قاشقمنبع

سوپ های پاییزی+ دستور تهیه، خواص و تاریخچه سوپ

دستور تهیه 6 غذای بی نظیر ایتالیایی

طرز تهیه فلافل با نکات

طرز تهیه نان کلانه : نان محلی سنندج با طعمی بی نظیر

پنه با سس گوشت و ميگو

طرز تهیه دلمه برگ مو

نان کیک

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

آهنگ جدید ، اخبار ورزشی معرفی کالا فروشگاهی جی جی سیستم تعمیرات لوازم خانگی اقدام پژوهی رشته مدیریت دولتی busyo تخفیف ویژه درخواست موزیک - دانلود آهنگ درخواستی معرفی کالا فروشگاهی