استانبولی پلو یا همان دمی گوجه: یک پیاز متوسط را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن در قابلمه ای مناسب تفت دهید. زردچوبه و فلفل را هم بیفزایید. 5 عدد گوجه فرنگی را پوره یا رنده کنید و به همراه کمی نمک به قابلمه اضافه کنید. 

 

بعد از چند دقیقه یک عدد سیب زمینی نگینی خرد شده را به مواد اضافه کنید. سیب زمینی که نیم پز شد، 3 پیمانه برنج شسته شده را به همراه 3 پیمانه آب اضافه کنید و هم بزنید. آب غذا که بخار شد، دم کنی بگذارید. بعد از 45 دقیقه تا یک ساعت غذا آماده است.


آشپزباشی غذا ,یک ,گوجه ,قابلمه ,شد، ,آب ,اضافه کنید ,کنید و ,به همراه ,گوجه فرنگی ,سیب زمینیمنبع

سوپ های پاییزی+ دستور تهیه، خواص و تاریخچه سوپ

دستور تهیه 6 غذای بی نظیر ایتالیایی

طرز تهیه فلافل با نکات

طرز تهیه نان کلانه : نان محلی سنندج با طعمی بی نظیر

پنه با سس گوشت و ميگو

طرز تهیه دلمه برگ مو

نان کیک

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خاطرات اورداپ کام pezeshki yadakyar فروش مستقیم قطعات لودر wa470 فراری شرکت تابلو سازی اریانا ساین ایکس وی تمپ تمامی خدمات کسب و کار به صورت آنلاین چگونه جسمي سالم وزيبا داشته باشيم اجناس فوق العاده