استانبولی پلو یا همان دمی گوجه: یک پیاز متوسط را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن در قابلمه ای مناسب تفت دهید. زردچوبه و فلفل را هم بیفزایید. 5 عدد گوجه فرنگی را پوره یا رنده کنید و به همراه کمی نمک به قابلمه اضافه کنید. 

 

بعد از چند دقیقه یک عدد سیب زمینی نگینی خرد شده را به مواد اضافه کنید. سیب زمینی که نیم پز شد، 3 پیمانه برنج شسته شده را به همراه 3 پیمانه آب اضافه کنید و هم بزنید. آب غذا که بخار شد، دم کنی بگذارید. بعد از 45 دقیقه تا یک ساعت غذا آماده است.


آشپزباشی غذا ,یک ,گوجه ,قابلمه ,شد، ,آب ,اضافه کنید ,کنید و ,به همراه ,گوجه فرنگی ,سیب زمینیمنبع

سوپ های پاییزی+ دستور تهیه، خواص و تاریخچه سوپ

دستور تهیه 6 غذای بی نظیر ایتالیایی

طرز تهیه فلافل با نکات

طرز تهیه نان کلانه : نان محلی سنندج با طعمی بی نظیر

پنه با سس گوشت و ميگو

طرز تهیه دلمه برگ مو

نان کیک

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تكلفة جراحة التجميل في إيران همه چی موجوده خرید اینترنتی دل میگه معرفی معتبر ترین و پرکاربرد ترین سایت های ایرانی سایت اینترنتی پدر هر چی که بخوای سایت معرفی خدمات منزل در تهران و شهرستانها تیدا کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. خدمات چاپ پوستر دیواری